Ik ben er klaar voor!!

Zo het is zover….Het sinterklaasweekend is aangebroken. Ik woon al een jaar of 6 niet meer thuis en dan een weekend met je ouders en broers optrekken is best even een opgave. Gelukkig heb ik mijn Robbie Williams collectie mee…Dus er is genoeg te lezen/luisteren…

Ik ben bang dat de vakantiehuisjes nog steeds niet standaard zijn ingericht met internetpc’s dus ik zal moeten afkicken. Zondagavond ga ik het allemaal inhalen. Wie weet kom ik nog een bekende Nederlander tegen die mee wil werken aan “raadjeplaatje” en heb ik zondag wel weer een nieuwe opgave. Maar tot die tijd hebben jullie je handen wel vol aan de huidige

Ik zal jullie missen, al is het maar voor een weekend…Gelukkig heb ik Yorin FM nog.

Fijn weekend en tot zondag!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *