Zorgverzekering

Na al een tijdje het idee te hebben gehad dat mijn tandarts er enigszins met de pet naar gooide, ben ik op zoek gegaan naar een andere. En daar kreeg ik ook de bevestiging. Dit was niet zoals het zou moeten. Met het gevolg: de nieuwe tandarts stelt voor enige renovatiewerkzaamheden te doen. Met een prijskaartje. In 2009 een deel en een ander deel in 2010. “Dan schroef je gewoon je verzekering iets omhoog en doen we dan de rest”. Appeltje-eitje dacht dit meisje.

Dus je zoekt een beetje rond, ik wil namelijk ook een betere dekking voor alternatieve geneeswijzen. En uiteindelijk krijg je toch het idee dat het handiger is om gewoon bij je eigen verzekering te blijven. Over de telefoon vraag je na over de tandartsuitbreiding. Ja, bij een bepaald bedrag moet er een tandartsverklaring komen.

Eh….daar raak ik de weg kwijt. Ik neem toch niet voor niets zo’n hoge vergoeding? Als mijn gebit goed zou zijn, zou dat niet nodig zijn… Ik vraag aan de dame wat daarin staat. En ze heeft het over kronen en bruggen enzo. Niets van dat alles bevindt zich in mijn mond. Ik vraag maar even na:”joh…en gaatjes vullen? is dat nog een probleem?”. Ze verwachtte van niet, maar ze zou het formulier wel even naar me toesturen…

Maar in de tandartsverklaring moet je doodleuk aangeven of je verwacht het komende jaar meer dan 4 gaatjes te moeten laten vullen…

En dus ben ik weer terug bij af… *zucht*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *